Gå til kurv (0)
DankortVisaVisa ElectronMasterCardMaestroJCB
  |     IN ENGLISH
30 dages returret Udsalgsvarer returneres ikke    Gratis Fragt   


Salgs- og Leveringsbetingelser
 
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Kvindens Juvel. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Kvindens Juvel.
 
Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Kvindens Juvel. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.
 
Returret 
Kvindens Juvel giver 30 dages returret på alle solgte varer i vores webshop (Dette gælder ikke smykker købt på udsalg).

Leveringstidspunkt og transport
Gratis fragt ved almindelig B-post. Alle bestillinger sendes med PostNord, hvis ikke andet er aftalt særskildt mellem køber og Kvindens Juvel. Dette betyder, at varene sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske inden for 4-5 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Alt post sendes som B-post, dermed 4-5 dages levering. Hvis man ønsker dag til dag levering (QuickNord) koster det 27 kr., og hvis det yderligere ønskes, at ordren skal sendes som pakke, koster det 57 kr. Levering af varer fra Kvindens Juvel anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. 
 
Risikoen for varene
Risikoen for varer bestilt i vor netbutik overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 30 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
 
Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Kvindens Juvel skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Kvindens Juvel. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Kvindens Juvel har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge, om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Kvindens Juvel.
 
Fortrydelsesret
Kvindens Juvel yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Kvindens Juvel underrettes herom senest 30 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen på den angivne adresse.
 
Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgåes på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: kontakt@kvindensjuvel.dk
 
Pris og betaling
I Kvindens Juvel har du mulighed for at betale med Dankort, eDankort, VISA/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, China UnionPay og American Express. Alle priser i Kvindens Juvel - på web-adressen www.kvindensjuvel.dk - er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling med Dankort betaler du kr. 190,- til dækning af porto pr. samlet bestilling. Det bliver sendt med Post Danmark"Carry On"(Fly).

KVINDENS JUVEL TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I VEJLEDENDE UDSALGSPRISER SAMT PRISSTIGNINGER.
  
VI HAR INGEN FORM FOR EKSPEDITIONSGEBYR !
 
Kvindens Juvel - ,   - Telefon: + 45 40 42 42 52 - E-mail: kontakt@kvindensjuvel.dk
Luk